COMPETICIONS

COMPETICIONS.


CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS DE LA TERRITORIAL DE TARRAGONA

El passat dia 21 es va celebrar el campionat provincial de caça menor amb gos al vedat de Vallverd de Queralt ( Conca de Barberà).
El punt de trobada era a les 8 h. i el director del campionat Antonio Pan va donar les instruccions recordant a participants i jutges la normativa.
Sent les 9 h donava el president Joaquim Vidal el tret de sortida als 7 participants amb els seus corresponents jutges que per espai de 4.30 hores intentarien trobar les perdius. El dia era una mica ventós a estonetes i les condicions del terreny a trepitjar ideal pel treball de gos i caçador.

La classificació final va ser:
1r. Jordi Franquet 4.400 punts
2n. Alejandro Llaveria 2.200 punts
3r. Sergio Sánchez 1.650 punts

Els tres classificats representaran a la Federació de Tarragona en l’autonòmic el pròxim dia 4 de novembre.
La prova va transcórrer sense incidents i mostrant els participants agraïment per l’organització.
En acabar el repartiment de trofeus i obsequis als participants ens vam aplegar en un dinar de germanor a Santa Coloma de Queralt.
Va actuar com a jutge de la prova José Pérez auxiliat per Eduard Rabat, Hipòlit Montseny i Miquel Pino. Agraïments al president del Vedat Juan Carlos Pena Rufart, al Gestor Miguel Pan i entitats col·laboradores Armeria Julian Toscano, Armeria Prieto, Bon Area i Faisan d’Or.CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS 2023


CALENDARI DE COMPETICIONS DEL 2023


CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS DE TARRAGONA 2022

Ahir vam celebrar, el Campionat provincial de caça menor amb gos de la Representació Territorial de Tarragona, a Vallverd de Queralt (Conca de Barberà). Els participants van trobar un terreny sec i temperatura suau a primera hora, ennuvolat i adient per fer la prova. Va costar de trobar les perdius, però finalment hi va haver una bona classificació, sent la tònica general de la bona relació entre tots els participants. L’organització per part de la Territorial va ser del gust de tothom. En acabar la competició, ens vam aplegar en un dinar de germanor a Santa Coloma de Queralt. Vam comptar amb la companyia de Josep Escofet que durant tants anys va ser el director de les competicions.

CLASIFICACIÓ

1er. Alejandro Martínez
2n. Xavi Vilalta
3r. Sergio Sánchez

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS DE TARRAGONA 2021

FOTOS DEL CAMPIONAT DE SANT HUBERT JULIOL 2021

El passat dia 3 del mes de juliol es va celebrar al Coto El Codony ( Sta. Coloma de Queralt ), el Campionat Provincial de Caça Sant Hubert. Es va seguir en tot moment les mesures de seguretat marcades per l’actual i vigent protocol Covid-19. A les 7,30h es vam concentrar al vedat amb un cel ras i una temperatura agradable de 17º. Vam poder sentir el cant de les guatlles , cruixidells i aloses. I veure volar alguna tórtora.


Sota la direcció de Josep Escofet, es va procedir al sorteig dels participants mentre ens preníem el primer cafè servit amablement pel Florenci Andrés i el seu equip. Seguidament i en previsió del augment de les temperatures, es vam dirigir als camps per fer la prova. Eren recent segats , pel que tenien tota la palla, el que va facilitar la labor dels sembradors. Sota la supervisió del jutge Jordi Solà, la proba va transcórrer sense cap problema, sent les perdius les que complien les mostes dels gossos a la perfecció.


En acabar la proba, vam poder gaudir d’un lleuger àpat, servit amb amabilitat en el refugi i continuar recordant les escenes de la competició. Agraïments pels membres de junta que van assistir, al jutge, als sembrador, als patrocinadors i al gerent i família del Coto Codony, per la cessió del vedat.

CAMPIONAT DE CAÇA PETITA AMB GOS 2019​

El passat dia 22 del pressent , es va celebrar al Coto Vallverd de Santa Coloma de Queralt el campionat de caça petita amb gos. Cinc participants , van desafiar el temps de pluja i fang , tal com havien anunciat els meteoròlegs amb les dificultats que comporta desplaçar-se pels camps de cereal. Esperant que el temps ens dones una treva donat la humitat i la boira del moment, finalment a les 9,20h, donava el president el tret de sortida per fer la prova que finalitzaria a les 13h. Sant Humbert va permetre que no plogués fins els últims 15 minuts per acabar la competició, que es desenvolupar satisfactòriament, això si amb fang i mullats. En acabar el campionat ens vam dirigir al restaurant La Barbacana de Santa Coloma de Queralt , on vam entrar amb calor desprès el excel·lent àpat , fen posteriorment l’entrega de premis i obsequis de diferents patrocinadors. A la prova va assistir, Cándido Rincón Sos-Inspector del Cos d’Agents Rurals, Juan Carlos Pena President del Vedat, Jordi Bertrán Gestor cinegètic del Coto Vallverd ,membres de la Junta de la Territorial i les secretaries així com l’assessor Jurídic. Va dirigir la prova José Pérez auxiliat de Eduard Rabat. Es va classificar en primer lloc Alfonso del Sol amb 2.200 punts, seguit de Toni Farré i Xavier Vilalta amb 1650 cadascú . Agraïments, a Armeries Ferré, Julian Toscano, Prieto, Tir Sport, Centro Veterinario Tarragona, BonÀrea. I a Miguel Pan per l’organització del Refugi de caçadors.

CAMPEONAT DE SANT HUBERT 2017

El passat dia 22 es va celebrar el Campionat de Sant Hubert al Coto “El Codony” de Santa Coloma de Queralt Tarragona. La prova es va fer en uns camps de pèsols i amb perdiu roja. La temperatura era agradable però el farratja estava una mica alt el que dificultava la carrera dels gossos. No obstant van trobar les perdius dins dels 20 minuts que marca el reglament. La prova dirigida per Josep Escofet va començar a les 9h. I va ser jutjada per Jordi Solà. Es va classificar en primer lloc Javier Caballero amb el gos Semper de raça Brac de Weimar. En segon Juan Diaz amb Cañon Ruballoro de raça Drathar i en tercer lloc Floreci Carnicer amb Yuke de raça Pointer. Es va entregar els trofeus i vam poder fer un àpat al refugi del Florenci Andrés.

COMPETICIONS DE CAÇA 2016 TARRAGONA

7 DE MAIG – SANT HUBERT Campionat provincial a Sta Coloma Queralt. 25 D’OCTUBRE – CAÇA MENOR AMB GOS Campionat provincial a Sta Coloma Queralt.

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS

SANTA COLOMA DE QUERALT VA ACOLLIR EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS DEL CAMP DE TARRAGONA. El passat dia 25 d’Octubre es va celebrar en el Vedat «El Codony «de Santa Coloma de Queralt (Tarragona) el Campionat de caça menor amb gos amb la participació de 9 caçadors que van representar a les seves respectives Societats del Camp de Tarragona. A les 9 ,05h. el President de la Territorial Joaquim Vidal va donar el tir de sortida als participants amb els seus gossos i jutges donant com a límit d’arribada a les 13h. El camp estava fresc per una suau pluja de dies anteriors .El dia va transcórrer assolellat amb una temperatura inusual parell l’època però agradable per al treball dels gossos i els seus conductors. Mentre Florenci Andrés Gestor del Vedat El Codony ens va oferir com ens té acostumats, un desdejuni típic de caçadors. Es va classificar en primer lloc Toni Farré de Santa Coloma de Queralt i en segon lloc Alfonso del Sol ,representant de Constantí, que va empatar amb Jordi Corts de Riudoms. .Seguidament es va fer lliurament dels trofeus per part de membres de de la Junta Directiva així com obsequis oferts per armeria Ferré. Va actuar de Director de la prova Josep Escofet auxiliat per Eduard Rabat. Sobre les 14,30h ens dirigim al restaurant El Colomí de Santa Coloma per degustar els plats típics de la comarca.

error: Aquest contingut està protegit, no es pot robar el contingut!